Busco pilar puig en mi email y me aparecen más de 4.000 resultados.

Tengo un poder, y lo voy a aprovechar.

Esa niña de ventitantos años, está escribiendo un email. Clicka la E, clicka la t, y sigue clickando.

“Ets especial Tito, ets diferent. Et vull. Toco fusta sense potes.”

Al clickar el punto, llaman a Pilar por Skype. Soy yo, con 10 años más:

  • Pilar, amor… Quina il·lusió poder veure’t amb 10 anys menys. Estàs igual de guapa que sempre. Anyoro aquells dies com sé que tu anyoraries els meus dies si ja els haguessis viscut. Per què ens hem demostrat que la felicitat no només és un estat anímic. La felicitat amb tu no dura una conversa, una estona, un dia, ni tan sols una happy week (uf… si et pogués explicar). No dura, és. La felicitat senzillament és estar amb tu. És sentir-se agraït a la vida per viure amb una persona com tu. Sí sí, vivim junts. OJO spoiler —> I ens acabem de comprar una CASA a Barcelona!!! T’encantarà. La felicitat és sentir-se orgullós amb un mateix per tenir-te al costat. I sí, la felicitat es fer les coses que vols fer al costat de l’altre. I fa quatre mesos hem fet una cosa increíble: hem creat una família. T’aviso: serà molt dur, però ara més que mai, estic convençut de que faràs al teu fill igual de feliç que m’has fet a mi. Ja acabo, amor meu, em fa molta il·lusió veure’t amb 10 anys menys. L’únic consell que et puc donar és que visquis aquests 10 anys amb la màxima intensitat. Confia 100% en tú i estigues segura del meu amor incondicional cap a tu. Un últim detall, no es dirà Arnau. Mou you.

Ahora soy yo el que clicko letra a letra.

“Em disposo a enviar-te un mail de confirmació de la nostra relació com a parella de pit de pollastre arrebossat”

Suena el Skype de Tito, y esta vez quien aparece es Pilar con 9 años más que su chico.

  • Aquestes llàgrimes són d’alegria. Cada molècula d’H2O ha regat previament un moment màgic amb tu. Sí, ets papà. I sí, t’encantarà. Gaudiràs des del dia 1 del teu fill. Des de fa molt temps que sabia que podries ser el pare dels meus fills, però no imaginava que m’enviaries una carta que va passar per Australia i per alguns diaris, ni que conduïriem per la Patagonia en el nostre cotxe durant 3 mesos (afegeix altres 6 mesos a la teva imaginació), més de 100 concerts junts, vendrem més de 1000 jocs per a parelles, que ens compraríem una casa a Barcelona, que li demanaríes al meu pare la meva ma mesos abans de demanar-m’ho a mi… Tito, els teus ulls em demostren cada dia l’amor incondicional. Gaudeix i continua vivint amb els teus dies de rutina com amb les teves fantasies reals.

He decidido adentrarme en nuestro mundo durante 10 minutos. Un mundo que hemos creado durante 10 años. Que puede ser muy espectacular si decimos palabras como PTHOME, PTGONIA, INTI, HAPPYWEEK, MOU … Pero lo realmente bonito es que cada día pasan cosas como estas:

Son momentos puntuales. Momentos al azar. Momentos que no recordamos. Pero momentos que han construido lo más importante que me ha dado la vida: estos 10 primeros años con la chica de mi vida. Con la chica de mis sueños.